Als Coach en Gezondheidstherapeut sta ik je graag bij in je streven naar meer energie, levensvreugde en een goede gezondheid.  Door een beter inzicht in je valkuilen en weerkerende patronen maar ook in je sterktes en talenten kom jij terug ten volle in je eigen kracht te staan met een  beter evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

Ik neem de tijd en peil zeer uitgebreid naar je levensstijl, voeding en sociale interacties om de samenhang tussen klachten en de stressbelasting in kaart te brengen.

Met een gepast behandeltraject en/of coaching streven we er naar het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest te stimuleren zodat jij als unieke mens terug in balans geraakt.

Als empatische coach werk ik vanuit de “verbinding” dwz dat ik je via coaching tot beter inzicht breng in wie jij werkelijk bent en niet wie jij denkt te zijn, zodat je van uit zelfaanvaarding meer voeling krijgt met jezelf en meer harmonie en gezondheid bereikt.